Czy to znaczy, że żarówkę BA20d wkłada się w Juliana bez przerabiania lampy?????
Taż to by była rewelacja!
Piotr Baron pisze:Czy to znaczy, że żarówkę BA20d wkłada się w Juliana bez przerabiania lampy?????
Taż to by była rewelacja!
Woojtek pisze:Wracam do tematu żarówek. U mnie niestety przepalają się nagminnie od lightbarów i światła mijania. Lightbary odłączyłem, ale standardowa żarówka BA20d przepala się po około 3 tyg. użytkowania. Przeczytałem poprzednie posty i zastanawiam się co zrobić z tą moją żarówką. Nie mam za bardzo ochoty na h4 ze względu na koszty i ta moc żarówki 55/60W, czy to nie za dużo. Czy ktoś z Was może próbował włożyć żarówkę BA20d 40/45W. Powinna pasować bez przeróbek. Nie chodzi mi o jakość światła tylko o to czy nadal się będzie przepalała. Pani w sklepie motoryzacyjnym zauważyła że często kupuję te żarówki i podniosła cenę.
Woojtek pisze: Przy okazji beniamin82 gdyby ci się przypomniało jaka to była dioda prostownicza byłbym Ci bardzo wdzięczny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość