Moje pytanie, co jeszcze poza zamkiem (Chęciny) i Dino-parkiem w Bałtowie polecacie zwiedzić ? Będę bardzo wdzięczny za sugestie i podpowiedzi a zdjęciami na pewno się podzielę

pozdrawiam.
syrnik19 pisze:.... na trasie skarżysko-kamienna-końskie najwiekszy kaloryfer na swiecie,... za końskimi najwieksze weuropie koło wodnne
syrnik19 pisze:Ja mółbym ci polecicić kurozwęki pałacyk i bizony..ale to kawalek bo już kolo staszowaa coś bliżej to np iłża, wieżyczkawąchock, stąporków na trasie skarżysko-kamienna-końskie najwiekszy kaloryfer na swiecie, niekłań wielki piekło nad niekłaniem rezerwat w sołtykowie diznozaury tez wszystko po tej trasie prawie
za końskimi najwieksze weuropie koło wodnne w nowej słupi muzeum starozytnego hutnictwa sw krzyz of course ujaz-krzyztopór jak chesz polexam przewodnik polska niezwykla .ktory kosztuje okoló 30 zeta i pokazuje ciekawe niezwykle miejsca w kraju np sa swietkorzyskie podkarpackie kazdy zakatek polski dla podroznika w sam raz. Ja osobiscie sprawdzam w panoramie firm na mapie klikajac na ikone i mozna zobaczyc co tam ciekawego sie znajduje
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość