Tomek jako że niema konkretnej trasy to mam pytanko. Planujesz Mazury czy Warmia i Mazury?
PS. I jako że to u mnie to wstępnie możesz mnie liczyć, choć jeszcze niewiem jak to będzie z urlopem.
cjt7 pisze:Kto miałby ochotę w przyszłym roku poszwendać się około tygodnia po mazurskich szlakach motocyklem (pod namiot)? Chętnych proszę o podawanie wstępnych terminów w jakich moglibyśmy jechać aby ustalic za wczasu taki który by odpowiadał znacznej większości. Nie chciałbym ustalac konkretnej marszruty - Mazury są na tyle bogate w kempingi lub pola namiotowe, że wszedzie znajdzie się jakiś nocleg. Podkreslam, że ma to byc wyprawa max 9-10 dni (od piatku po południu - po pracy do niedzieli następnego tygodnia) w nieznane po MAzurach z założeniem noclegu tylko pod namiotem. Mnie osobiście posuje pierwszy tydzień sierpnia tj 30 lipca 2010 (piątek po południu) - 9 sierpnia 2010 (niedziela). Oczywiście są to wstępne założenia i wszystko może ulec zmianie...
jack 1 pisze:cjt7 pisze:Kto miałby ochotę w przyszłym roku poszwendać się około tygodnia po mazurskich szlakach motocyklem (pod namiot)? Chętnych proszę o podawanie wstępnych terminów w jakich moglibyśmy jechać aby ustalic za wczasu taki który by odpowiadał znacznej większości. Nie chciałbym ustalac konkretnej marszruty - Mazury są na tyle bogate w kempingi lub pola namiotowe, że wszedzie znajdzie się jakiś nocleg. Podkreslam, że ma to byc wyprawa max 9-10 dni (od piatku po południu - po pracy do niedzieli następnego tygodnia) w nieznane po MAzurach z założeniem noclegu tylko pod namiotem. Mnie osobiście posuje pierwszy tydzień sierpnia tj 30 lipca 2010 (piątek po południu) - 9 sierpnia 2010 (niedziela). Oczywiście są to wstępne założenia i wszystko może ulec zmianie...
Mazurskie wojażejestem za tylko mój ma zawsze urlop w lipcu więc nie wiem czy uda się przełożyć na sierpień
jak by co będziemy się zgadywać
cjt7 pisze:Jareczku, nic nie będę zmieniał bo wyprawa to wyprawa
Lucjan pisze:Przy wyborze trasy,niezbędny będzie Andrzej-Abu,który zna te tereny najlepiej.
Sugerowałbym jakiś spływ kajakami,bo tego tam bez liku,a i orzeżwić się można w upalne dni,które będziemy mieli.
Termin wycieczki jest po to do ustalenia (w przybliżeniu np.dwutygodniowym),aby Ci którzy mają zaplanowaną pracę z długim (rocznym?) wyprzedzeniem (a są tacy),mogli wygospodarować jedą,dwe wolne niedziele.
Wspomnę tylko mimochodem,że będę uczestnikiem tegoż wypadu
cjt7 pisze:No to tanio nie jest .abu pisze:....
cena za kajak 2-osobowy była 40 zł.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości