Woj dolnośląskie/ lubuskie

Tematy dotyczące lokalnych spraw.

Postautor: PalKory dodano: 29 wrz 2009, 23:05

Bardzo dobry pomysł! Pogoda na pewno jeszcze będzie... Jeśli jest taka możliwość Ja się zapisuję :) Muszę nastukać kilometrów bo Romecina się obrazi :) Aha a tą imprezę można zrobić np nad jeziorem sławskim, teraz- po sezonie wakacyjnym jest mnóstwo domków do wynajęcia w rozsądnych cenach, mam nawet znajomego- kierownika ośrodka, da się z Nim dogadać...
PalKory

Postautor: Lupus dodano: 30 wrz 2009, 03:28

:) jest np bardzo ciekawy Karpacz u stóp Śnieżki :) gdzie w tym sezonie zaliczyłem szlifa :) - na DŚ są też wielce ciekawe góry stołowe z dużą ilością winkli i bardzo dobrym (jak na Polskie warunki) asfaltem - byłem w tym roku na przełomie lipca/sierpnia - jakością asfaltu byłem wręcz zdumiony - wcześniej przebijałem się przez pasmo G. Sowich - gdzie asfalt można przyrównać momentami do przeprawy enduro ;D
Awatar użytkownika
Lupus
Klubowicz

Motocykl: Honda CBF 600S
Komunikator: whatsup :D

Postautor: Shipp dodano: 30 wrz 2009, 11:57

PalKory pisze:Bardzo dobry pomysł! Pogoda na pewno jeszcze będzie... Jeśli jest taka możliwość Ja się zapisuję :) Muszę nastukać kilometrów bo Romecina się obrazi :) Aha a tą imprezę można zrobić np nad jeziorem sławskim, teraz- po sezonie wakacyjnym jest mnóstwo domków do wynajęcia w rozsądnych cenach, mam nawet znajomego- kierownika ośrodka, da się z Nim dogadać...

Pogadaj z tym kierownikiem, załóż temat w odpowiednim dziale i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jeśli nie będzie chętnych z głębi kraju, to może zbierze się chociaż okoliczna ekipa na sobotnio-niedzielną przejażdżkę. Polatamy a Ty będziesz miał satysfakcję, że zrobiłeś jakąś imprezkę w KCM. I wszyscy powinni byc zadowoleni. :))

Lupus pisze::) jest np bardzo ciekawy Karpacz u stóp Śnieżki :) gdzie w tym sezonie zaliczyłem szlifa :) - na DŚ są też wielce ciekawe góry stołowe z dużą ilością winkli i bardzo dobrym (jak na Polskie warunki) asfaltem - byłem w tym roku na przełomie lipca/sierpnia - jakością asfaltu byłem wręcz zdumiony - wcześniej przebijałem się przez pasmo G. Sowich - gdzie asfalt można przyrównać momentami do przeprawy enduro ;D

Znam te drogi. Na wschód od Karpacza w kierunku Wałbrzycha są przepiękne winkle i widoki ale nawierzchnia masakrastyczna!
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: Motor.a.t dodano: 30 wrz 2009, 12:53

Woj. Lubuskie moje strony :oklasky: jednak jeździć puki co nie ma czym... ale kto wie :cwaniak:
Awatar użytkownika
Motor.a.t
Forumowicz

Motocykl: brak
Tel. kom.: 662014857

Postautor: Shipp dodano: 30 wrz 2009, 13:58

Motor.a.t pisze:Woj. Lubuskie moje strony :oklasky: jednak jeździć puki co nie ma czym... ale kto wie :cwaniak:

Kasiu, jeśli będzie trzeba, zabierzemy Cię na plecaczka! :))
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: Motor.a.t dodano: 30 wrz 2009, 14:01

:_hura"

Trzymam za słowo :))
Awatar użytkownika
Motor.a.t
Forumowicz

Postautor: Lupus dodano: 30 wrz 2009, 18:55

A i zapomniałem ciekawe na DŚ i warte odwiedzenia miejsca to np Twierdza Kłodzka, muzeum obóz w Rogoźnicy (Gross - Rosen), kopalnie sztolnie w Złotym Stoku - Strzeliniec w Górach stołowych - wogole DŚ ma dużo atrakcji i nieciekawy asfalt :D
Awatar użytkownika
Lupus
Klubowicz

Postautor: PalKory dodano: 30 wrz 2009, 22:53

Niema się co pytać, wystarczy się ustawić. O ewentualną cenę zapytam jutro, nie chcę Gościa po nocy stresować...

Kontaktowałem się z kierownikiem, twierdzi że: "żaden- kur*a- problem" to równy gość na pewno nas tam dobrze ustawi... Ośrodek nazywa się Vratislavia, jest położony nad jeziorem sławskim... Zachęcam do przejrzenia tematu "Beka 2009"- tam więcej informacji.- nadaje się idealnie, ponieważ przywykli tam do motocyklistów (zloty, koncerty)
Pozdrawiam
PalKory

Postautor: Lupus dodano: 02 paź 2009, 20:25

I zapadła cisza - aktywni forumowicze z DŚ są raczej rzadkością
Awatar użytkownika
Lupus
Klubowicz

Postautor: Motor.a.t dodano: 03 paź 2009, 11:38

cóż ja puki co ze względów zdrowotnych jestem uziemiona ale czekam tylko na lepszą pogodę to i pomysły na organizację spotkań nawet w kameralnym gronie myślę że nie zabraknie :_hura"
Awatar użytkownika
Motor.a.t
Forumowicz

PoprzedniaNastępna

Wróć do Regiony