Woj dolnośląskie/ lubuskie

Tematy dotyczące lokalnych spraw.

Postautor: PalKory dodano: 08 paź 2009, 23:47

Poprawka: 30; 31bm czyli ostatni łikend tego miesiąca mam niestety zajęty, więc odpadam, co do reszty dni które zostały do końca miesiąca- jestem aktywny i wolny, jednak nadal nie widać żadnych ustaleń, czy chociażby prób...
PalKory

Postautor: Shipp dodano: 09 paź 2009, 10:50

PalKory pisze:Poprawka: 30; 31bm czyli ostatni łikend tego miesiąca mam niestety zajęty, więc odpadam, co do reszty dni które zostały do końca miesiąca- jestem aktywny i wolny, jednak nadal nie widać żadnych ustaleń, czy chociażby prób...

PalKory, teraz rozumiesz dlaczego robiłem swoje nie oglądając się na nikogo?
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: PalKory dodano: 09 paź 2009, 14:29

To żadna nowość, że ludzie ociągają się z takimi rzeczami, Ja jednak nie podam konkretnej daty, na zasadzie "beka w ten dzień i już"! Nie zrobię tak ponieważ nie czuję się "organizatorem" ustalenia co do takich spotkań powinny być czynione wspólnie... To tak jakbyś dzwonił do swoich przyjaciół i ustawiał się na piwo- wiadomo, że termin ustala się wspólnie- tak, żeby wszystkim pasowało! Jeśli nikomu nie pasuje żaden termin- spotkanie najzwyczajniej w świecie się nie odbywa... Wiesz Ja mam z kim jeździć, pomyślałem jednak, że skoro są ludzie na podobnych sprzętach (znajomi mają troszkę szybsze motocykle) to... Ale mniejsza o to... Akcja nadal aktualna, czekam na rozsądne propozycje!
Dziś mamy dobrą pogodę, wybieram się na popołudniowo- wieczorną rundę, tylko jak wrócę do domu muszę ustawić koło i rura- w te wiochy okoliczne- straszyć kurczaki... ;P
Życzę równie słonecznej aury wszystkim Forumowiczom!
Pozdrawiam
PalKory

Postautor: Shipp dodano: 09 paź 2009, 15:30

PalKory, trzeba coś proponowac konkretnego, czas i miejsce. Zawsze istnieje możliwośc zmiany terminu czy miejsca, ale na początek coś musi byc bo bez tego to każdy będzie czekac nie wiadomo na co.
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Postautor: PalKory dodano: 09 paź 2009, 15:41

I o to Mi chodziło! Jest propozycja terminu, jest propozycja miejsca, jest chęć spotkania się. Pasuje mi przyszły łikend, teraz potrzebni są chętni no i jakaś tam pogoda. Ja proponuję ow Vratislavia (link do ich strony w temacie "Beka dolnośląska) Kto jest chętny? Rezerwować chałupkę?

Aha jeśli chodzi o ustalanie konkretnej daty, napisałem wyraźnie, że pasuje Mi każdy termin oprócz ostatniego łikendu bm. Czym różni się krzyknięcie SOBOTA! a później korygowanie daty, od "ustalmy datę wspólnie" ?
PalKory

Postautor: PalKory dodano: 11 paź 2009, 22:58

Ja też nie wiem ;P

Moja praktyka forumowa (choć krótka na KCM) podpowiada Mi, że nawet ustalenie konkretnego terminu nic nie da ;P a szkoda, bo miejsce jak i plan są chyba ciekawe i warte zainteresowania! Szkoda, że tak nas mało na zachodzie...
PalKory

Postautor: Motor.a.t dodano: 17 paź 2009, 10:16

Czytam i czytam... i w sumie widzę że ani miejsca a tym bardziej ani czasu w sumie nie ustalono.Jak byście zdecydowali się na Sławę znam babkę która nie drogo wynajmuje pokoje z łazienkami,są tam dwa duże domy odgrodzone lasem tak że nikomu się nie przeszkadza a co istotne nikt wam nie będzie przeszkadzał.Miejsce około 15 km od Sławy ( w zeszłym roku na piechtę śmigałam kilka razy dziennie)ośrodek nazywa się Dąb he he.

http://www.dab.info.pl/
Awatar użytkownika
Motor.a.t
Forumowicz

Motocykl: brak
Tel. kom.: 662014857

Postautor: PalKory dodano: 17 paź 2009, 18:27

Miejsce termin oraz plan są ustalone chętnych zapraszam do tematu :Beka dolnośląska"
Pozdrawiam
PalKory

Postautor: Lupus dodano: 02 lis 2009, 23:25

Polecam jak ktoś ma ochotę na jesienne przejażdżki w Góry Sowie

zdjęcia zrobione przez kumpla w zeszły wtorek
http://www.topfoto.pl/europa/gory-sowie/130
Awatar użytkownika
Lupus
Klubowicz

Motocykl: Honda CBF 600S
Komunikator: whatsup :D

Postautor: Zbigniew dodano: 03 lis 2009, 22:09

Pięknie ,pięknie ale dzisiaj to brrrrrrrrr szczególnie na motocyklu , zimno jak jasny gwint. :x
Pozdrawiam
Zbyszek
Zbigniew
Klubowicz

Motocykl: Lifan LF250
Tel. kom.: 604643449

PoprzedniaNastępna

Wróć do Regiony