mlynaszz pisze:Muszę sprawdzić dostępność chaty w tym dniu, ale myślę, że nie byłoby problemu. tyle tylko, że wtedy to raczej spotkanie jednodniowe, ale zawsze to lepiej niż odwlekać w nieskończoność.

. Może i wolne na czwartek się weźmie, tutaj pytanie mlynaszz, ta podłoga pomieści jeszcze 2 osoby (ja i żonka)
 . Może i wolne na czwartek się weźmie, tutaj pytanie mlynaszz, ta podłoga pomieści jeszcze 2 osoby (ja i żonka)  Następne, co zabieramy ze sobą, żeby odciążyć gospodarzy
 Następne, co zabieramy ze sobą, żeby odciążyć gospodarzy  Co lubicie, ustalamy jakieś jedno menu
 Co lubicie, ustalamy jakieś jedno menu   , jeden rodzaj ognistej czy
 , jeden rodzaj ognistej czy   
   Jeśli z miejscem będzie ciężko, nie ma problemu i tak będę wdzięczny za spotkanie
 Jeśli z miejscem będzie ciężko, nie ma problemu i tak będę wdzięczny za spotkanie 
 Nie ukrywam, że coś bym z Kolegami szanownymi
  Nie ukrywam, że coś bym z Kolegami szanownymi  jest jednak małe ale
 jest jednak małe ale  Przedłużenie spotkania do czwartku odpada, z przyczyn, że tak powiem rodzinnych (dziatwę muszę odwieźć do szkoły i przedszkola) Sytuacja jednak nie jest beznadziejna gdyż pomyślałem, że przecież możemy zacząć spotkanie we wtorek wieczorem
 Przedłużenie spotkania do czwartku odpada, z przyczyn, że tak powiem rodzinnych (dziatwę muszę odwieźć do szkoły i przedszkola) Sytuacja jednak nie jest beznadziejna gdyż pomyślałem, że przecież możemy zacząć spotkanie we wtorek wieczorem   Jeśli kierowcy zaopatrzą się w GPSy dojadą bez problemu nawet po ciemku. Zawsze też możemy się umówić w jakimś charakterystycznym miejscu i poprowadzę. Dotyczy tych co mają bliżej oczywiście.
  Jeśli kierowcy zaopatrzą się w GPSy dojadą bez problemu nawet po ciemku. Zawsze też możemy się umówić w jakimś charakterystycznym miejscu i poprowadzę. Dotyczy tych co mają bliżej oczywiście.Niebieski pisze:Ja też za, na dodatek jest to po 10tym. Może i wolne na czwartek się weźmie, tutaj pytanie mlynaszz, ta podłoga pomieści jeszcze 2 osoby (ja i żonka)
Następne, co zabieramy ze sobą, żeby odciążyć gospodarzy
Co lubicie, ustalamy jakieś jedno menu
, jeden rodzaj ognistej czy

Gorzej może być z toaletą, gdyż tylko jedna jest, ale co tam twardziele z KCM-u mogą sikać na dworze
 Gorzej może być z toaletą, gdyż tylko jedna jest, ale co tam twardziele z KCM-u mogą sikać na dworze  
  Bo jeśli zostanie tylko środa, to kawucha i coś do niej powinny nam wystarczyć.
  Bo jeśli zostanie tylko środa, to kawucha i coś do niej powinny nam wystarczyć.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość