eNgine pisze:Witaj, podaj email to wyślę Ci w formie pliku pdf. Co prawda nie w naszym języku ale można się połapać.
Edit: Zresztą wrzuciłem na swój serwer może innym też się przyda:
http://engine.ms.net.lodz.pl/Lifan-2504.pdf
czynność powtarzam parę razy .. kurna co jest ? patrze paliwo jest blokady wyłączone
ciepło mi się zrobiło daleko do domu wokoło prawie ciemno co robić no nic trzeba sprawdzić czy w ogóle iskra jest na świecy i tu kolejna niespodzianka brak iskry , myśli najgorsze że coś poważnego padło patrze jedzie dwóch gości na ścigaczach zatrzymują się pytają się co się stało parę porad ale nic nie dało .. pojechali więc zaczynam grzebać w kablach może gdzieś nie łączy po godzinie przez przypadek odpalił i wracam szybko do domu na drugi dzień idę oblukać co jest grane pali normalnie wyjeżdżam na ulice 2 km zgasł zjeżdżam na pobocze pierwsze co patrze to świece i znowu brak iskry ruszam rożnymi kablami odpala , no dobra jest odpalony i co dalej ruszam kablami , gaśnie
czynność powtórzyłem parę razy i nie mogę zlokalizować usterki ale ewidentnie widać że coś z kablami nie tak i chyba po tym schemacie będę musiał prześledzić dokładna drogę kabli do świec i może gdzieś znajdę usterkę koty4 pisze:Witaj.
Też tak miałem. Radzę ci sprawdzić 2 kabelki pod siedzeniem. są otulone przynajmniej u mnie przezroczystą koszulką. Ich jakość połączenia jest conajmniej dyskusyjna. Popraw - dociśnij i będzie działało. Napisz czy to było tosik
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości