Mam duży dylemat związany z wydechem w romecie r 150.Posiadam takowy motor od zeszłęgo sezonu, kupiłem nówke z 2009r i postanowiłem pobawić sie z tuningiem akustycznym tłumika.

pozdrawiam Robert
mrRider pisze:Wczoraj rozpocząłem wiercenie.Udało mi sie wywalic ostatnie 3 komory i te 3 rurki jakie tam były takze wydech od połowy juz jest pusty.Dźwięk jaki wydaje po tym zabiegu zwalił mnie z nóg:)Wiem ze to tylko 150 ale dostał takie basy ze masakra.Nie wiem czy wywalac reszte czy darowac.A do katalizatora to sie nie dostane bez przecinania tłumika?bo ciac nie chce.
Ale rozwiert spełnił moje oczekiwania.Zobacze dzis jak sie spisuje na drodze i czy miało to wpływ na parametry i prace silnika.
pozdrawiam.
A swoja drogą to to forum ktos odwiedza,ktos pisze?bo myslałem ze mi sie posypią posty a tu tylko jedna odp.
mrRider pisze:Prosze Pana...przekopałem CAŁE tutejsze forum zanim załozyłem temat i nie znalazłem odpowiedzi na pytania które mnie nurtuja.Od tego przeciez to forum jest...gdy ktos nie wie to pyta wiec i tak zrobiłem:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości