grzenio pisze:Teraz na pewno kupi Zippa Ravena... jak bym przeczytał coś takiego wcześniej na pewno bym sie zastanawiał poważnie nad zipkiem...![]()
..
no jasne że kupie
grzenio pisze:Teraz na pewno kupi Zippa Ravena... jak bym przeczytał coś takiego wcześniej na pewno bym sie zastanawiał poważnie nad zipkiem...![]()
..
za Twój opis. W 90% zgadzam się ze wszystkim. Przerywacz kierunkowskazów też wymieniłem, zgubiłem nakrętki od szpilki przy lewym wydechu, miałem uszkodzony gumowy przewód przy gaźniku i raz odkręciła mi się linka prędkościomierza. Pozostałe elementy i mechanizmy działają bez zarzutów. Kontrolki biegów, to kwestia małej regulacji.DRACULA pisze:Ja też już czekam na Ravena od dłuższego czasu, szukając jak najtańszego i jak najbliżej mnie, na allegro oferują rocznik 2010 w cenach od 6999 do 7200, dealer w moim mieście obiecał mi na zamówienie ściągnąć za 6900 - brać czy poczekać jeszcze troszkę?
czekałem na info z dwóch salonów a jak już okazało się że moto jest dostępne u dystrybutora to jeden zażądał wpłaty zaliczki w wysokości 3000 pln a drugi całej kwoty czyli 6999 pln to wtedy mogą dla mnie sprowadzić
serwis oczywiście twierdzi że wszystkie usterki usunie na pierwszym przeglądzie ale na wszelki wypadek zapytałem jaki olej wlali abym mógł w razie czego dolać to facet mówi BEL-RAY 10w40 półsyntetyk .. potem patrzę w instrukcje a tam piszą że ma być olej 15w40 idąc o krok dalej zaglądam na fora a tam piszą że na dodarcie leje się olej mineralny i teraz trochę jestem zdezorientowany z tym olejem 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości