Ireneusz74-74 pisze:Witam, czy ktoś z okolic Wołomina mógł by pokazać mi rometa 250 lub zippa ravena . Widziałem to tylko w sklepie na wystawie a przed zakupem chciałbym zobaczyć jak to jeździ.A może był ktoś w Słomczynie na giełdzie czy są już motorki?
Ireneusz74-74 pisze:Dzięki serdeczne,ja też nie bardzo z czasem jestem ravena już widziałem i nie bardzo:)
Pojadę w niedziele do słomczyna może tam będą R250
--- EDYTOWANY Dzisiaj, 16:41 ---żołnierz pisze:Ja Ci proponuje przyjechanie do Gródka nawet ciuchcią na 1 dzień i pojeździsz sobie czym będziesz chciał,moje moto do dyspozycji a i ludzi poznasz![]()
![]()
[/quote
Miło poznać tak otwartych ludzi. Serdecznie pozdrawiam:)
seba_1986 pisze:W ciepłe i słoneczne dni, jeżdżę motorkiem (R250) do pracy w centrum. Jak coś to można obejrzeć moto.
żołnierz pisze:seba_1986 pisze:W ciepłe i słoneczne dni, jeżdżę motorkiem (R250) do pracy w centrum. Jak coś to można obejrzeć moto.
Tu nie chodzi o oglądanie bo na necie jest pełna paleta chłopak chce się przymierzyć pewnie jaka pozycja i takie tam i pewnie się bryknąć kawałeczek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości