Naklejka na baku

Motocykle 125ccm, Lifan LF-250, Jinlun 250, Jinlun 150, Challenger 200, Zipp, Cruiser 250, inne...
moderatorzy: Luca, beniamin82

Naklejka na baku

Postautor: tomyci dodano: 14 maja 2010, 00:19

Wielkie dzięki :) Naklejki odlazły bez żadnych problemów ("koń w galopie" z przedniego błotnika również), brak jakichkolwiek uszkodzeń lakieru. Efekt super.
A nie wpadłbym, że nitro załatwi zieleninkę z silnika ;)
Jeszcze raz dzięki za podpowiedź.
Awatar użytkownika
tomyci
Forumowicz

Motocykl: Romet R150

Naklejka na baku

Postautor: sirczarny dodano: 16 cze 2010, 18:54

tomyci,

Hej , wlasnie widzialem twoj post na forum....Wielkie dzięki Naklejki odlazły bez żadnych problemów ("koń w galopie" z przedniego błotnika również), brak jakichkolwiek uszkodzeń lakieru. Efekt super.
A nie wpadłbym, że nitro załatwi zieleninkę z silnika
Jeszcze raz dzięki za podpowiedź

chce tez taki zabieg zrobic mam R150 rometa czyli normalnie te naklejki z baku schodza? jakas techniki uzywales? pzdr te z boku napisy r150 chyba sie nie da juz sciagnac?
sirczarny

Naklejka na baku

Postautor: Kubrick dodano: 11 lip 2010, 22:25

Hi. Ja mam 150. Naklejki schodzą tak jak zwykłe. Nic się nie zdziera. Z przedniego błotnika zeszła, ale wcześniej potrzymałam na niej szmatkę z gorącą wodą. Zolta z baki zostaewila slad - jakby odbite litery. Ale to tez zejdzie, jesli nie od razu, to podczas normalnego uzytkowania (ja w sumie uzylam pasty lekkosciernej, ale to bez znaczenia chyba bylo:) )
Awatar użytkownika
Kubrick
Klubowicz

Motocykl: RometR-150->KawasakiVN800CL

Naklejka na baku

Postautor: gzelson dodano: 12 lip 2010, 01:49

malowanie baku, to znow nie takie wielkie koszta. przecietnie biora 50zl za malowanie, ale trzeba do tego dac swoj lakier, czyli jakies 70 zl ;)
p.s. znacie moze kogos w malopolsce, kto robi aerografy i mozecie potwierdzic, ze robi to na prawde dobrze?
gzelson

Naklejka na baku

Postautor: KaeM dodano: 22 lip 2010, 02:54

gzelson pisze:p.s. znacie moze kogos w malopolsce, kto robi aerografy i mozecie potwierdzic, ze robi to na prawde dobrze?

http://www.smm-motorcycles.pl/
We Wrząsowicach pod Krakowem.
Oferują malowanie aerografem ale czy dobrze to robią nie wiem. Trzeba by chyba popytać na forum południowców.
Awatar użytkownika
KaeM
Forumowicz

Motocykl: BMW F800ST

Naklejka na baku

Postautor: LEFTHANDY dodano: 22 lip 2010, 04:52

Ja też po usuwałem naklejki "Keeway" ze swojego sprzęta bo go szpeciły. Zostawiłem tylko na baku "Suprshadow" z tym chełmem korynckim, bo jest super. Wygląda jak logo S.H.A.R.P. i jest wykonana jak zawodowa "marka".
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

Poprzednia

Wróć do Wszystko na temat...