Niebieski pisze:Zbigniew, autkiemTo ja który mam dalej chcę pojechać na 2oo, a Ty autkiem
Masakra, no ale przynajmniej wiem, że na kogoś mogę liczyć w razie W
Ja tam chyba sam bym nie trafił, poza tym "w kupie siła"

żołnierz pisze:Panowie we wtorek wyruszyłem z Ustki do Tomaszowa i powiem jedno kombinezon,kalesony-góra termoaktywna i dresy na to oczywiście kombinezon.
Szału nie było dobrze że mam rękawice od Piotra i podgrzewane manetki bo bym chyba nie wyrobił.
Przez 100-200km było w miarę ale później jak mnie przewiało,chociaż zapowiadali że wiatr ma się uspokoić
Będę wracał sobota-niedziela to ustalajcie może zawitam
żołnierz pisze:Panowie we wtorek wyruszyłem z Ustki do Tomaszowa i powiem jedno kombinezon,kalesony-góra termoaktywna i dresy na to oczywiście kombinezon.
Szału nie było dobrze że mam rękawice od Piotra i podgrzewane manetki bo bym chyba nie wyrobił.
Przez 100-200km było w miarę ale później jak mnie przewiało,chociaż zapowiadali że wiatr ma się uspokoić
Będę wracał sobota-niedziela to ustalajcie może zawitam

Peliks pisze:Wiesław pisze:No to czas pogadać o jakimś lokalu do spodkań
I to jest pierwszy sensowny odzew w tym temacie. I proponuję podawać propozycje miejsca spotkań (może cyklicznych). Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość