Wydaje mi się to błędem - zmiana czyjegoś postu na inny tytuł.
Nie wiem na jakich zasadach się to odbyło ale chyba coś nie tak...
Jeśli to ja jestem w błędzie to mnie z niego wyprowadźcie

żołnierz pisze:Zła regulacja ssaniem też powoduje złą prace silnika
ssanie należy podczas odpalania utrzymywać na 3/4 a nie na maxa
Michałeczek pisze:Cześć.
Pozostawiając wątek modułu a nawiazując do wątku zębatek...
Właśnie dziś zmieniłem w swoim R150 zębatkę zdawczą 16 zębów na większą 17 zębów.
Dla zainteresowanych z Warszawy - kupiłem ją za 16 zł w sklepie z częściami do moto i skuterów znajdującego się na ul. Gdeckiej 5 (okolice Pl. Szembeka). Mogę podać tel. do sklepu: 22 224-00-94, lub kom. 792 -722-282. a to jest chyba ich stronka (taki odnośnik znalazłem na aledrogo) http://www.kryss.pl
Zębatka zdawcza 17 zębów na łańcuch 428H
Średnica zewn. 73,5 mm.
Średnica wewn. 18/20 mm.
Ilośc frezów wewnętrznych 6.
Rozstaw otworów mocujacych 34 mm.
Średnica otworów mocujących M6.
Grubośc zębatki 6,9 mm.
Zębatka bez problemu pasuje do R150.
Zamontowałem ale jeszcze nie jeździłem.
Pytałem w sklepie o zębatkę tylną 40 zębów. Facet powiedział, że się dowie i ma oddzwonić jeśli będzie coś już wiedział.
Pozdawiam.
Michałeczek pisze:Cześć.
Pozostawiając wątek modułu a nawiazując do wątku zębatek...
Właśnie dziś zmieniłem w swoim R150 zębatkę zdawczą 16 zębów na większą 17 zębów.
Dla zainteresowanych z Warszawy - kupiłem ją za 16 zł w sklepie z częściami do moto i skuterów znajdującego się na ul. Gdeckiej 5 (okolice Pl. Szembeka). Mogę podać tel. do sklepu: 22 224-00-94, lub kom. 792 -722-282. a to jest chyba ich stronka (taki odnośnik znalazłem na aledrogo) http://www.kryss.pl
Zębatka zdawcza 17 zębów na łańcuch 428H
Średnica zewn. 73,5 mm.
Średnica wewn. 18/20 mm.
Ilośc frezów wewnętrznych 6.
Rozstaw otworów mocujacych 34 mm.
Średnica otworów mocujących M6.
Grubośc zębatki 6,9 mm.
Zębatka bez problemu pasuje do R150.
Zamontowałem ale jeszcze nie jeździłem.
Pytałem w sklepie o zębatkę tylną 40 zębów. Facet powiedział, że się dowie i ma oddzwonić jeśli będzie coś już wiedział.
Pozdawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości