Pytanko z mojej strony Czy ktoś z was montował sakwy w Ravenie i przenosił kierunki bardziej do tyłu? wiem że można po prostu zamontować sakwy na podestach ale ja chce je umieścić bardziej na tyle pojazdu i w związku z tym konieczne jest przeniesienie kierunków bardziej do tyłu. Czy ktoś z Was to robił bo chętnie skorzystam z gotowego rozwiązania może z użyciem specyfików z castoramy itp żeby miało to porządane walory estetyczne
Chyba będziesz pierwszym który podejmie sie takich przeróbek, ale znajac Twój talent do majsterkowania to niedługo zmienisz silnik w swoim moto, zawieche i hamulce, tylko rób dokładną dokumentację foto i przedstaw na forum, pewnie kilka osób podąży Twoim śladem
Ja co prawda nie mam Zippa ale przerabialem miejsce kierunkowskazow z powodu montazu sakw,kupilem blachę kwasną zrobilem taki profil w kształcie litery C i przykrecilem na wysokosci tablicy rejestracyjnej na tylnym błotniku.Przewody oczywisci przedłuzyłem i jest wszystko ok, powodzenia to nic trudnego, pozdrawiam .
Ja mam Ravena i nic nie musiałem przerabiać. Poprostu mam mniejsze sakwy, a Ty widocznie masz bardzo duże. Po zamontowaniu sakw jest jeszcze trochę miejsca na nogi pasażera, no może na pięty raczej . Mam za to zamontowany z tyłu, za pomocą pasków skórzanych duży kufer, który wykorzystuję podczas dalszych wypraw. Jak chcesz, to mogę fotki zapodać
Ja z tyłu mam dyży kufer ale nie skórzany tylko zwykły bo mi sie po poprzednim moto został a że prawie nowy to zamontowałem to Ravena a sakwy niedawno kupiłem takie po 17L każda więc nie takie duże ale chcę żeby pasażer miał więcej miejsca i żeby zbytniego zamieszania w lini nie robić. Jeszcze muszę zmodyfikować ten tylny kufer żeby bardziej do moto pasował Jakies chromowane elementy mu chyba dołoże
Widziałem V-kę z obklejonymi kuframi plastykowymi skórą normalnie jakbym nie znał oryginalnego kształtu tych kufrów pomyślałbym że są to oryginalne skórzane.Super wyglądają i ta osoba jeszcze je o ćwiekowała czarnymi ćwiekami rewelacyjny efekt