Cześć - znalazłem,znalazłem -kostka na gumie przytwierdzona do blaszki.Zostało pokombinować z pinami ,bo złączki te same a piny nie-jak będzie czas.Dobrze by było jakby ktoś z naszych podrzucił jakieś dobre pomysły.Luca pisze:Obstawiam, że pod zbiornikiem od strony siedzenia, ale może być i w innym miejscu
Liderek pisze:Wypróbuj, zwróć uwagę na wielkość straty mocy i czy ruszanie z miejsca nie jest kłopotliwe odrobinkę się tego obawiam.Będę ci ogromnie wdzięczny za informacje, ja za julka zabiorę się zimą bo zaplanowałem dość dużo zabiegów teraz brak czasu. Powodzenia
Chejka - to nie zapomni się pochwalić -jak Ci poszłomisiuX pisze:Dzisiaj zakupiłem moduł Gold Casoli. Jestem ciekawy, jakie będą różnice w moim R250.
Liderek pisze:Dzięki stahuza, ja mam identyczne przełożenie motorek rusza bez problemu biegi są o wiele dłuższe przy 6tys leci ponad 80 na godz nie wibruje nie wyje ogólnie bez porównania lepszejsza jazda.Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości