Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
W niedzielę wybieram się na Hel. Jeżeli ktoś ma czas i ochotę się przejechać, to zapraszam. Proponuję spotkać się około godz. 11:30 w Wejherowie na parkingu przy Lidlu (prawie punkt A ) i trasa jak poniżej:
Sezon się kończy i trza se w stadzie pojeździć. Nie każdy ma kasę żeby rozbijać się po polsce Ja jadę, bo na miejscu jest co podziwiać i współczuję ziomom z głębi polski. W końcu nie od dziś wiadomo, ze poza kaszubami nasz piękny kraj jest płaski i nudny jak kotlet schabowy.
My z podgórza też nie narzekamy, góry, pagórki, lasy, jeziora, rzeki, doliny, kotliny do wyboru do koloru. Każdy region ma jakieś swoje perełki...nawet ten ,,płaski i nudny'' Polska to naprawdę piękny i urozmaicony kraj Pozdrawiam z Głogowa.
Pytanie do okolicznych Ziomali. Czy ktoś wybiera się do Jankowa Dolnego w piątek wczesnym popołudniem ? Rozpoczęty właśnie rok szkolny zweryfikował moje wcześniejsze plany i mogę wystartować z Wejherowa o godzinie 14. Jeżeli ktoś planuje wyjazd też w okolicach tej godziny to proszę o info. Pozdrawiam. Peliks.