Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Jeśli chcesz możemy się umówić gdzieś w Łodzi np. w sobotę i sam zerknę na twój motocykl, mechanikiem nie jestem, ale przy swoim robię wszystko sam, może coś mi się rzuci w oczy.
Dobry pomysł ,może coś wykombinujemy.O której i gdzie?
-- EDYTOWANY Dzisiaj, 19:13 --
:tango: Zagadka rozwiązana.Przyczyną wolnego schodzenia z obrotów była zbyt uboga mieszanka.Po odkręceniu śruby od składu mieszanki o 1/2 obrotu Romek wyzdrowiał
Linka się nie blokuje. Luz na manetce jest.Teraz doszedł ciekawy objaw moto gaśnie na rozgrzanym silniku ( oczywiście jak stoję na światłach na skrzyżowaniu ) najpierw obroty utrzymują się na normalnym poziomie a po ok 2 min spadają i zaczyna gasnąć ,Przyznam szczerze ,że moje pomysły się już skończyły.Gażnik wyregulowany (skład mieszanki + obroty )