Eol - witam Cię szczególnie serdecznie. Bardzo się cieszę, że odezwał się użytkownik tego modelu.
Bo,pomimo wiedzy technicznej, doświadczenia i umiejętności pozostałych forumowiczów, tylko z Tobą (jak na razie) będę mógł się podzielić lub wymienić uwagami, spostrzeżeniami i różnymi pierdólkami z eksploatacji, które dla innych są niedostępne - chyba,że se kupiom albo któregoś z nas przygarnom na jakimś zlocie

. Jednak jestem pewny, że jak będzie poważniejszy problem to pomogą, poradzą lub w ostateczności pocieszą

.
Co do śrubki od ssania - już dwukrotnie (w ciągu 4 x odpalania) musiałem ją dokręcać, bo mi linka sama się cofała po odpaleniu i grzaniu moto.
Jestem ciekawy jaką instrukcję obsługi dostałeś przy zakupie - czy aktualną dla tego modelu czy (tak jak ja) od modelu poprzedniego?
Zadzwoniłem do Przasnysza do centrali Zipp i spytałem czy mają inst do mod. 2011, Bardzo miła pani potwierdziła i jeszcze tego samego dnia (wczoraj) dostałem pdf-a. Niestety otrzymana instr nie zawierała odpowiedzi na interesujące mnie treści, a nazbierało się tego trochę. Jutro wyślę do Nich maila z pytaniami.
Eol, może Ty wiesz jak wyzerować licznik dziennego przebiegu, albo do czego służy pokrętło na dźwigni hamulca ręcznego, albo dlaczego miga wskaźnik poziomu paliwa, albo gdzie jest uchwyt (zamykany kluczykiem) na kask ? Ja tego w instrukcji nie znalazłem
Michoł - dzięki za wskazówki dot lampy - jednak na razie nie zamierzam nic kombinować i zmieniać - poczekam do kończ gwarancji, a nocami , zamiast jeździć, zajmę się czymś innym
selmen - dzięki za wiadomość na priv. - napisz czy otrzymałeś moją odpowiedź. Bo odpisałem, chyba ? wysłałem i ..... niby przy wiadomości jest komentarz że wysłano, a w zakładce do wysłania dalej są 2 wiadomości "do wysłania". Trochę zgłupłem i nie wiem o co biega.
Jeszcze jedno pytanko do wszystkich - czy za każdym razem muszę wpisywać adres mojego gryzonia? - czy mogę to wpisać gdzieś w swoim profilu ?
jacecek
http://chomikuj.pl/jacecekostatnie pytanie nieaktualne - znalazłem sam

dla mie