Easy Rider pisze:Koledzy, wydaje mi się, że z tą słabą przyczepnością opon to trochę przesadzacie. Ktoś kiedyś rzucił takie hasło i wszyscy to powtarzają. Ja na opony nie narzekam; w tym sezonie nakręciłem 7.000 km, zarówno na krótkich i dalekich trasach. Parokrotnie pokonywałem odcinki około 200 km w ciągłym deszczu, miewałem kilkakrotnie sytuacje awaryjnego hamowania, i do chwili obecnej na oponach nie zawiodłem się, choć chińskie. Nigdy koło mi nie uciekło i obywa się bez ślizgów oraz myszkowania. Więc chyba z tymi oponami w Ravenie nie jest tak żle, jak to niektórzy opisują?
selmen pisze:Bo robią je z butelek typu PETMoja tylna oryginalna opona DURO przeżyła 25 tys km. Nie była ani razu łatana, no teraz jest łysa co prawda. Coś w tym jest.
Deamiens pisze:Ale za to są prawie niezniszczalne
sadycha pisze:ja rowniez dziekuje za fachowe uwwagi jestem na kupnie motorku i juz prawie bylem zdecydowany na ravena kiedy koledzy mi go zdecydowanie odradzili i polecali yamahe virago ale chyba raczej zostane przy ravenieostateczna decyzja zapadnie w kwietniu jak przyjade na urlop
sadycha pisze:ja rowniez dziekuje za fachowe uwwagi jestem na kupnie motorku i juz prawie bylem zdecydowany na ravena kiedy koledzy mi go zdecydowanie odradzili i polecali yamahe virago ale chyba raczej zostane przy ravenieostateczna decyzja zapadnie w kwietniu jak przyjade na urlop
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości