A ja bym się jeszcze nad tym zestawem zastanowił. Fakt cena jest ciekawa, ale jak widzę gość mało je opisał, nie ma informacji o zabezpieczeniu aku przed rozładowaniem o którym wspominano, myślę że to cenna sprawa tym bardziej że w okół tego temat się kręcił. Dodatkowo gość strasznie ubogie dał zdjęcie, jakby mu nie zależało, punktacja jego na Allegro to 92,6%, dla mnie to też duży powód do zastanowienia.
selmen zastanów się czy aby na pewno te

Ja bym się wbijał bardziej ku firmie Oxford, jakoś częściej spotykana u ludziaków, ma układ zabezpieczający aku, przynajmniej tam gdzie jest to napisane, wersja dla skutrów z dwoma chyba pozycjami przełącznika OXFORD LIGHT, czy też bardziej zaawansowana dla motocykli z czterema poziomami OXFORD ROAD lub SPORTS (różnią się tylko wzorkiem na rączce). A może coś w stylu Twojego moto jak OXFORD CRUISER

Pamiętaj, aby przed kupnem pomierzyć swoje i zadać pytanie o te które sobie wybrałeś, porównaj średnicę kiery, szerokość manetek, zapytaj też o ten układ zabezpieczający aku przed rozładowaniem.