matrix pisze:Zawory są ok bo sprawdzałem, kupiony nowy, moduł fabryczny, przy max obrotach nie przerywa. Teraz po regulacji gaźnika jest trochę gorzej bo ma mniej siły i wolniej jedzie...
misiuX pisze:Witam.
Widzę, że nie jestem sam z takim "problemem". Od 4 lat mam R 250 i ten sam problem, jego max prędkość to góra 100 ....., to na 3 biegu jak błyskawica rozpędza się do 110 km/h, a na 4 i 5 utrzymuje tylko 100. Tez spala mi 4 lub 5 litrów
misiuX pisze:Witam.
Widzę, że nie jestem sam z takim "problemem". Od 4 lat mam R 250 i ten sam problem, jego max prędkość to góra 100 i to jak wiatru nie ma.
Decu pisze:Witam. Chciałbym się również przyłączyć to tego tematu. Mam ten sam problem. Na dotarciu śmigał elegancko. A teraz max 100 i to po wielkich bólach. Teraz moja kryśka jest rozebrana została rama, podczas rozbiórek odkryłem, że airbox jest rozcięty na spodzie od łańcucha, wiec pewnie trochę śmieci mam w gazniku. Buduje nowy airbox będzie na pewno mniejszy od orginalnego ale łańcuch go nie sięgnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości