LEFTHANDY pisze:Ten Mikuni to chyba DB26. Baaardzo pospolity gaźnik, łatwo go znaleźć. Kosztuje w granicach 100$
skopi pisze:Ja mam jeden na zbyciu nówka nierdzewka
k313 pisze:To ja się starzeje bo nie znalazłem tego gaźnika w katalogach Mikuni, nie ma nawet serii DB. A ich podciśnieniowe wyglądają trochę inaczej.
LEFTHANDY pisze:
To poszukaj BD. Łomatko mogłem się pomylić. Te gaźniki są montowane do większości crossów o pojemności 125-250. Zamiennie z Mikuni są stosowane jeszcze jakieś o nazwie Keihin czy jakoś tak. Obydwa pasują do naszych sprzętów. Zippy chyba śmigają na tych Keihinach.
viewtopic.php?f=8&t=983
O znalazłem. Sprawdź: BDS26x1Mikuni
mike_russ pisze:PZ26 to gaźnik do singla CG 125- znaczy-LisaWychodzi na to że mam pół V-ki. Cóż, może się kiedyś drugiej połówki dorobię, na razie musi mi pół wystarczyć. Pytanie, czy dwucylindrowiec na takich dwóch gaźnikach nie będzie palił około 5l/100km, skoro Lis pali 2,5...
To gaźnik do V - chiński odpowiednik DENI to PZ26
Miki V-ka ma jeden gaźnik i nie taki. Pozdrawiam. Peliks.
k313 pisze:LEFTHANDY pisze:
To poszukaj BD. Łomatko mogłem się pomylić. Te gaźniki są montowane do większości crossów o pojemności 125-250. Zamiennie z Mikuni są stosowane jeszcze jakieś o nazwie Keihin czy jakoś tak. Obydwa pasują do naszych sprzętów. Zippy chyba śmigają na tych Keihinach.
viewtopic.php?f=8&t=983
O znalazłem. Sprawdź: BDS26x1Mikuni
Proszę zweryfikuj
Przecież to zupełnie inny gaźnikJak to spiąć dwa pod rzędówkę? To gaźnik do V - chiński odpowiednik DENI to PZ26
Twoja propozycja to:
A ja szukam:
mike_russ pisze:PZ26 to gaźnik do singla CG 125- znaczy-LisaWychodzi na to że mam pół V-ki. Cóż, może się kiedyś drugiej połówki dorobię, na razie musi mi pół wystarczyć. Pytanie, czy dwucylindrowiec na takich dwóch gaźnikach nie będzie palił około 5l/100km, skoro Lis pali 2,5...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości