tomek94d pisze:Daj znać, czy potem przy jeździe z plecaczkiem moto nie słabnie. Jak będzie ok, to kto wie może i ja się skuszę na wymianę zębatek.

Adam Żagań pisze:Ja chciałem u siebie wymienić na 15 . Zamówiłem i niestety, zębatka pasowała ale niestety mój łańcuch już się nie zmieścił. Ktoś kombinował z podpiłowaniem bloku silnika ale ja już tak nie kombinowałem. Byłem u gościa który się bawi takimi rzeczami zaproponował do tej zębatki inny łańcuch już nie pamiętam jakiej firmy i jaki, ale kosztował prawie 500 zł więc zrezygnowałem. Założyłem starą, a wymieniłem tylną na mniejszą oraz tylna oponę na 150/90 i zamierzony efekt jest. Jeżeli jesteś zainteresowany to mogę Ci ją odsprzedać.
gzelson pisze:chlopaki, wezcie pod uwage to, ze nasze motongi nie maja na tyle mocy, zeby z 90kg pasazerem na piatym biegu do 7tysiecy obrotow doleciec. no, chyba ze z gorki i z wiatrem.
tomek94d pisze:Daj znać, czy potem przy jeździe z plecaczkiem moto nie słabnie.
kamil_juri pisze:Ważę 75kg. A i plecak miałem standardowy (trochę jak spadochron działa) wiec mnie hamowało.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości