Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
no i po ok 1300 km na oponie marki opona, którą polecałem powyżej wylazł guz wielkości pięści. dobrze, że nie jebło jak wracałem ze zlotu bo piździec by było ze mną i żonką. guz wylazł dziś w nocy. nie wiem czy opona jest do dupy czy to efekt wpadnięcie w dziurę jakich tysiąc na drodze do mnie na ranczo. a tak się składa, że wczoraj w parę wpadłem. no to szukam nowej...
Fragment z opisu aukcji: "....pochodzi z końca lat dziewięćdziesiątych...." to weź lepiej szybko dozbieraj do laczka, który nie ma nastu lat Leżaki 3-5 cio letnie to jeszcze, ale 13 albo i starsze.......
na weterany zakłada się 20 letnie i starsze... jasne, ze to ryzyko ale w razie czego strata niewielka, zobaczymy jak się prezentuje jak przyjdzie...jak będzie popękana czy sparciała to odeślę...