3 Wiesław
4-5 Peliks i Magda (tylko w sobotę)
6.Mirek i Aga
7-8. dorplasy
9 Easy & The Girls
10 narwhals
11 DJZIELAKQ211

jarb pisze:,,że tak nieśmiało zapytam, czy temat żyje
iceman039 pisze:Jesteśmy już nastawieni psychicznie i fizycznie na to spotkanie.
jarb pisze:,,że tak nieśmiało zapytam, czy temat żyje
dorplas pisze:iceman039 pisze:Jesteśmy już nastawieni psychicznie i fizycznie na to spotkanie.jarb pisze:,,że tak nieśmiało zapytam, czy temat żyje
i co? temat nie umarł impreza sie odbyła ale co gości nie widać to nie widać, a tak się mocno deklarowali na imprezkę oj pany![]()
imprezka jak zwykle udana, kooopa śmiechu i super woooz trabant w 3 paskach dawał popisu na max, czyli Gołąbek 3 edycja także się odbędzie
dorplas pisze:... czyli Gołąbek 3 edycja także się odbędzie
dorplas pisze:iceman039 pisze:Jesteśmy już nastawieni psychicznie i fizycznie na to spotkanie.jarb pisze:,,że tak nieśmiało zapytam, czy temat żyje
i co? temat nie umarł impreza sie odbyła ale co gości nie widać to nie widać, a tak się mocno deklarowali na imprezkę oj pany![]()
imprezka jak zwykle udana, kooopa śmiechu i super woooz trabant w 3 paskach dawał popisu na max, czyli Gołąbek 3 edycja także się odbędzie
jarb pisze:Czy ja deklarowałem przyjazd![]()
Zbyszek, ja bardzo chętnie spotykam się z wami aby zobaczyć wasze "pyszczki" ale chodzi mi oto że jest chęć zadeklarowania się na imprezkę, czasami toczy się wielka dyskusja na temat danej imprezy a najwięksi uczestnicy w dyskusji w ogóle się nie pojawiają, to poco dyskutować? i nie piszę tu o tym temacie tylko ogół na forumZbigniew pisze:Tak Sławek co prawda to prawda , ale mimo wszystko miło było Was zobaczyć.
dorplas pisze:jarb pisze:Czy ja deklarowałem przyjazd![]()
to w jakim celu miałeś zainteresowanie tematu?Zbyszek, ja bardzo chętnie spotykam się z wami aby zobaczyć wasze "pyszczki" ale chodzi mi oto że jest chęć zadeklarowania się na imprezkę, czasami toczy się wielka dyskusja na temat danej imprezy a najwięksi uczestnicy w dyskusji w ogóle się nie pojawiają, to poco dyskutować? i nie piszę tu o tym temacie tylko ogół na forumZbigniew pisze:Tak Sławek co prawda to prawda , ale mimo wszystko miło było Was zobaczyć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości