Mocowanie linki sprzęgła przy silniku

Postautor: Michoł dodano: 18 lip 2012, 17:59

Lefty musisz się z kimś zgadać co ma własny garaż i przyjść z flaszką. Jak byś przyszedł do mnie nawet w niedziele, przed obiadem, z flaszką i kazałbyś mi wymieniać ta sprężynkę, to ja bym cię nie wygonił :D Wiadomo jak to jest, potrzebna odpowiednia motywacja :D
Awatar użytkownika
Michoł
Forumowicz

Motocykl: Zipp RoadStar 250
Tel. kom.: 603362340

Postautor: LEFTHANDY dodano: 20 lip 2012, 08:47

Dobra na forum virago typ mnie poinstruował co i jak, bo tu tylko jakiś trolling odchodzi. Już wymieniłem. 15 min. O i to to ja rozumiem .

cruenzo pisze:
ja mam takie same warunki jak ty i olej u siebie w moto wymieniałem, rozlewajac go malowniczo po podłodze. Posprzątałem i śladu nie ma. najwyzej podłóż pod moto jakąś folię czy inną tekturę.

A tam takie same warunki. Raz wymieniałem olej. Robiłem to w nocy, specjalnie, to i tak jakaś menda zakapowała mnie do administracji. Skąd i kto, do pyty? Byłem sam, głucha noc tylko wiatr hulał. Po tygodniu okazało się, że musiał tam hulać jeszcze ktoś. Może jakiś koleś po prostu, dymał laskę w garażu i mu przerwałem, więc się wqrvił? Cholera wie. Pomijam fakt, że potem jeździłem z tym olejem od warsztatu do warsztatu żeby mi go przyjęli do beczki. W końcu wywaliłem do śmietnika.
Pierdzielę taki interes.

-- EDYTOWANY Dzisiaj, 16:46 --

No i dupa blada. Okazało się, ze straciłem sprzęgło. Sprężynka to był "czubek góry lodowej" Teraz mnie czeka latanie za całym nowym sprzęgłem.
Sprawdź, czy twoje spasione dupsko pasuje do wymarzonego sprzęta: http://cycle-ergo.com/
Awatar użytkownika
LEFTHANDY
Forumowicz

Motocykl: Rude Bettie V250

Poprzednia

Wróć do Lifan LF-250