Trasy Kotliny Kłodzkiej

Wycieczki krajowe i zagraniczne oraz relacje z ich przebiegu

Trasy Kotliny Kłodzkiej

Postautor: Arcon dodano: 28 sie 2012, 13:30

W ramach przygotowań do ostatniego PNPC zrobiłem kilkaset km po Kotlinie, wyznaczając trasę przejazdu dla grupy. Pomyślałem, że warto zostawić z tego jakąś wiedzę "dla potomności" i tak oto namalowałem poniższą mapkę:

https://maps.google.pl/maps/ms?msid=208 ... 2,1.014862

Nie wiedziałem, gdzie to wrzucić, może przydałby jakiś nowy dział na takie mapki? Jest szansa, że komuś jeszcze chciałoby się w ten sposób opisywać przejechane trasy?
Arcon
Forumowicz

Trasy Kotliny Kłodzkiej

Postautor: Deamiens dodano: 28 sie 2012, 16:20

Pomysł całkiem niezły, musiałbyś jedynie skrobnąć parę słów na temat "jak to zrobić". Mam w okolicy kilka tras, których "zamiejscowe" osoby raczej nie znają i nie pchałyby się w nie (jak chociażby łuszczów-kijany-zezulin-ostrów lubelski na drodze z lublina do parczewa, czy trasa lublin-bychawa-janów lubelski) a nie dość że są puste, to jeszcze często znacznie ciekawsze od głównych. I nawet mogłoby to być przydatne nie tylko przy zwiedzaniu danego regionu, ale także przy planowaniu podróży z punktu A do B.
Awatar użytkownika
Deamiens
Forumowicz

Motocykl: DR800, DL1000
Tel. kom.: 696082016

Trasy Kotliny Kłodzkiej

Postautor: selmen dodano: 28 sie 2012, 18:14

pomysł dobry, najlepiej jakby zamieszczać coś takiego z komentarzem co do ew. trudności, mozliwości tankowania, jedzenia i oglądania pięknych okoliczności przyrody itp. tak w ogóle to Arku jeszcze raz szacun za przygotowanie tej trasy i za przeprowadzenie ekipy zlotowej :oklasky:
Non Omnis Moriar...
Awatar użytkownika
selmen
Klubowicz

Motocykl: WSK;KZ550;Fj;R1100RT;Duke II

Trasy Kotliny Kłodzkiej

Postautor: Arcon dodano: 28 sie 2012, 18:26

Komentarze są (może nie aż tak bardzo rozbudowane, koncentrowałem się na jakości nawierzchni i walorach motocyklowych) - trzeba kliknąć na linii trasy lub, po lewej stronie, na nazwie.
Arcon
Forumowicz

Trasy Kotliny Kłodzkiej

Postautor: selmen dodano: 28 sie 2012, 19:57

ano faktycznie wsio jest, zapomniałem, że mam z informatykiem do czynienia ;) super projekt
Non Omnis Moriar...
Awatar użytkownika
selmen
Klubowicz

Motocykl: WSK;KZ550;Fj;R1100RT;Duke II

Wróć do Podróże