http://www.motokluboborniki.pl/Portals/ ... 002.09.jpg
02-09-2012 godz.11;00 Oborniki Cross Country

Czekam na propozycje
  Czekam na propozycjeWiem, że na Mike i szubiszu mogę liczyć
 Wpadnę chętnie
 Wpadnę chętnie 

Tylko że chyba już w listopadzie, bo od 22 jestem na zesłaniu w Zielonej Górze do końca miesiąca. Proponuję 11 listopada, wtedy na pewno będę miał wolne
  Tylko że chyba już w listopadzie, bo od 22 jestem na zesłaniu w Zielonej Górze do końca miesiąca. Proponuję 11 listopada, wtedy na pewno będę miał wolne   Może Jensei i Lady by też wpadli ? Gadaliśmy o tym w Głogowie. Miejsca się poszuka, szczegóły dogada - co wy na to?
  Może Jensei i Lady by też wpadli ? Gadaliśmy o tym w Głogowie. Miejsca się poszuka, szczegóły dogada - co wy na to?
 Jak zwykle miło upłynął czas w pracy. Tylko zastanawiam się dlaczego będąc w salonie wygodnych mebli wypoczynkowych , siedzimy na niewygodnych krzesłach
  Jak zwykle miło upłynął czas w pracy. Tylko zastanawiam się dlaczego będąc w salonie wygodnych mebli wypoczynkowych , siedzimy na niewygodnych krzesłach   Do poprawki następnym razem
   Do poprawki następnym razem  

...Tym bardziej że w takiej sytuacji stanowimy w pewnym sensie antyreklamę. A tak w razie zainteresowania zawsze możemy powiedzieć  "O szczegółach opowie kolega, ale na pewno są wygodne
  ...Tym bardziej że w takiej sytuacji stanowimy w pewnym sensie antyreklamę. A tak w razie zainteresowania zawsze możemy powiedzieć  "O szczegółach opowie kolega, ale na pewno są wygodne    "
  " kwestia ew. grilla do omówienia terminu i szczegółów
 kwestia ew. grilla do omówienia terminu i szczegółów 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości