szubiszu pisze:cóż zaryzykowałem - zobaczymy co będzie. Koleś przesłał mi zdjęcie z którego wynika że opona jest z 2009 roku. Chyba nie będzie gorsza od łysej Duro
Rocznik dobry

Myślę, że kupiłeś dobrze.
Powodzenia
szubiszu pisze:cóż zaryzykowałem - zobaczymy co będzie. Koleś przesłał mi zdjęcie z którego wynika że opona jest z 2009 roku. Chyba nie będzie gorsza od łysej Duro
szubiszu pisze:przyszła dzisiaj opona i się nieźle wkur......... . Pytałem się gościa TT czy TL i on że bezdętkowa. Oczywiście na oponie opis Tube Type![]()
![]()
Nie mogę do końca rozszyfrować daty produkcji. DOT wygląda następująco: DOT EU91 DB7158. Jest też coś takiego na oponie N2009. Sama opona i jej bieżnik ok. Prawie jak nówka. Pytanie czy do mojego Jinluna 150-5 mogę założyć taką oponę
Peliks pisze:Załóż dętkę i po sprawie. Mały koszt i bez problemów. Pozdrawiam. Peliks.
szubiszu pisze:Peliks pisze:Załóż dętkę i po sprawie. Mały koszt i bez problemów. Pozdrawiam. Peliks.
zamówiłem dętkę (dętka prawie droższa od opony) i zobaczymy.
szubiszu pisze:Za oponę dałem 55 zł
szubiszu pisze:DOT wygląda następująco: DOT EU91 DB7158. Jest też coś takiego na oponie N2009
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości