autor: selmen dodano: 18 lis 2012, 10:58
nie chcę Cię naciągnąć na zbędne koszta bo nie sprawdzałem, jak je montowałem nie miałem jeszcze cruisera a w nim jest kiera calowa. jednak aby siedziały sztywno na zwyklej kierownicy musiałem do środka dać tulejki, które były w komplecie bo między samą manetką a kierownicą był spory luz. szczegóły na fotach z montażu. myślę że bez tych tulejek na calowej będzie ok. ja w przyszłym tyg, jak podłapię trochę kasy kupuję od razu kolejny komplet i będę montował własnie w cruiserze. nie mam jak teraz zmierzyć bo moto na wsi a ja w Białymstoku. postaram się tam podjechać w przysłym tyg i pomierzyć. aukcja się kończy za 2 dni ale pewnie znowu się pojawi. manetki sa naprawdę funkcjonalne, największy plus to regulacja przy samej manetce a nie gdzieś na kierownicy- więc w czasie jazdy bez odrywania dłoni od manetki można kręcić kciukiem- nawet w grubych rękawicach- próbowałem osobiście. no i ladnie pasują do czopka. możemy zrobić tak- jak kupisz je teraz i nie przypasują to ja je od ciebie odkupię bo i tak chcę mieć 1 komplet w zapasie bo cena rewelka.
Non Omnis Moriar...