jacek.rc pisze:nie wiem co z tym łańcuchem bo jest luźny już po kilkudziesięciu km.
chyba rzeczywiście dodają gumy do stali.
a nasmarowałes go olejem przekładniowym?
wyregulowałeś naciąg?
jacek.rc pisze:nie wiem co z tym łańcuchem bo jest luźny już po kilkudziesięciu km.
chyba rzeczywiście dodają gumy do stali.
.Był przejazd przez centrum i ja na moim "małym" obok harley-ów i t.p.olbrzymów,ale nie miałem kompleksów
nawet zobaczyłem się na You-Tube.Przez półtorej tygodnia od zakupu zrobiłem ponad 700km.,spalanie wyszło około 2,7l i wszystko byłoby OK gdyby nie ten metaliczny chrobot przy puszczaniu sprzęgła gdy ruszam w serwisie powiedzieli,że ten typ tak ma
. 
,a i silnik dzięki,niższym temperaturą,tak się nie męczy. Już niedługo przegląd na 1500 km.A zamówiłem już skórzany wałek i uchwyt na kubek,trzeba upiększyć bestię 

wiosny i mam pytanie do właścicieli KEEWAY-ów.W moim moto w reflektorze,jest żarówka postojowa,ale nie można nijak zrobić,żeby świecił tylko postój.Zawsze świeci tylko z drogowymi lub długimi_bezradny.Przy instr. dotyczącej migaczy też pisze,że po włączeniu obu przycisków włączą się awaryjne a tu nic z tego.Już założyłem sobie dodatkową kontrolkę migacza,bo tej oryginalnej w słoneczny dzień wogóle nie było widać i parę razy zdażyło się,że jechałem z załączonym migaczem(trochę niebezpieczne) cruenzo pisze:zaraz zaraz...z tego co pamiętam, to w moim cruiserku była możliwość włączenia tylko świateł pozycyjnych oraz awaryjnych. Na tych drugich często się "łapałem" gdy po skręcie nie wyłączyłem i zaraz skręcałem w druga mańkę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości