Jak to gdzieś niedawno słyszałem facet potrzebuje 2 tyg. w roku żeby się zresetować

Kubrick pisze:No właśnie w takiej trasie to ja też siebie nie znam... Aj, marzy mi się taki wakacyjny wyjazd, też właśnie na zasadzie "sprawdzenia siebie", choć może jak na "pierwszy raz" to trochę za daleko, celowałam raczej w Chorwację, bo bliżej... Ale ten Wasz pomysł wygląda zachęcająco...
Kubrick pisze:Patrzyłam na tę Chorwację, niestety termin dla mnie niedostępny. Wakacje zaczynam tydzień później, a nie mam czegoś takiego jak urlop... buu...
Dlatego terminowo ta Grecja jest super, bo w wakacje właśnie... Choć km chyba podobnie.
Ty sie nie pyskuj bo w moto Ci coś przekręcękoty4 pisze:Dzieci pilnować a nie ma motor. He he
Arek, z tym to akurat nie ma problema, zajechałeś tak jakbyś chciał mnie usprawiedliwić, ale nie musiszfreex pisze:Dorplas nie mów że nie przekonasz Agi żeby Cie z szanownym Gronem KCM na 2 tyg. nie puściła
Jak to gdzieś niedawno słyszałem facet potrzebuje 2 tyg. w roku żeby się zresetowaćDorplas to Twoje 2 tyg.
.dorplas pisze: Arek, z tym to akurat nie ma problema, zajechałeś tak jakbyś chciał mnie usprawiedliwić, ale nie musiszRumunie planowałem już od jakiegoś dłuższego czasu ale.....zawsze coś, teraz muszę postanowić i tyle, nie chce zaliczać całej traski ale tylko część np. tylko do Rumunii na koniec Transfogary (zgadnij kto jest autorem: http://www.youtube.com/watch?v=KZvvOX9gkKg) potem się rozstajemy i wracam. Reset nie koniecznie przez 2 tygodnie ale nawet tydzień do resetu mi wystarczy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości