spoko, taki reset to każdemu potrzebny tak więc mam nadzieję że wrócę na czas chyba że za długo posiedzimy w winnicach jak Jarek pisał, pisze późno bo dopiero co z roboty wróciłemkoty4 pisze:Sławek, tylko nie zrób twardego resetu, żebyś nie zapomniał, gdzie mieszkasz. A na serio, to jak pojedziesz, to super będzie. Widzę po godzinie wpisów, że dospać nie możesz![]()
freex pisze:Mlynaszz - 1 tydzien
Grzeno - 1 tydzień
Dorplas - 1 tydzień
Dobry - 1 tydzień
Kociaki - 2 tygodnie
Valdijo - 2 tygodnie?
Duszek - 2 tygodnie
Freex - 2 tygodnie
he he lepiej motonga nie obrażaj bo się na Ciebie obrazi w trasiekoty4 pisze:No to jedziemy. Dorplasik mam nadzieję zbierze do kupy Kawałsraki.![]()
dorplas pisze:Nooo 8 sztuków sprzęta to już spora kolumna i ludność, trza będzie sie pilnować. Arek jak z tą traską planujesz? czy Ukraina będzie jednak w planie trasy? trza będzie jednak zaopatrzyć się w te AK47? czy chociaż granaty?
freex pisze:dorplas pisze:Co do trasy może coś wstępnego wyklujemy na Rozpoczęciu jak każdy sę przygotuje cos zaproponuje to coś wspólnie wymylsimy przy .........) Nie bedę używał tego słowa bo niektórzy znowu się wystraszą
)
freex pisze:Powiem tak, wstępnie planuje Ukrainę choćby pod względem taniego paliwa i lepszego wjazdu do Rumunii przez Sapante (Wesoły Cmentarz), Oczywiście liczy się zdanie większości i jak trzeba będzie to do jakiegoś kompromisu sie dojdzie.
Inna droga to przez Słowację ale tu już paliwo znacznie droższe niż Ukraina:)
Co do AK47 to myślę że ten Gadżet jest już zbędny))
Co do trasy może coś wstępnego wyklujemy na Rozpoczęciu jak każdy sę przygotuje cos zaproponuje to coś wspólnie wymylsimy przy .........) Nie bedę używał tego słowa bo niektórzy znowu się wystraszą
)
to jak najbardziej jedźmy tamtędy, a do tego jak jeszcze zatankujemy za pół darmo palifka to już w ogóle rewelka 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość