Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Ja idę na motorshow. Pytanie, czy ktoś jeszcze jest chętny?? Okazja do fotek, piwka, zdjęć..... (seksu niet). Można by wielkopolskę trochę poruszać, bo pyry coś mało się integrują
http://www.motorshow.pl Wybrał bym się, samemu nudno Ustalcie tylko kiedy dokładnie i gdzie - jeśli chodzi o mnie to w grę wchodzi sobota lub niedziela (z przewagą tej ostatniej z uwagi na grzebanie przy Dzikusie). Ale się dopasuję, jakby co
W sobotę nie pasuje bo spawanie stelaży szykuję... Niestety nie mogę spawać w niedzielę, bo poza tym że robota w niedziele nie idzie, to spawarka (przetwornica) nieźle hałasuje i sąsiadom życia nie umila... Wobec kłopotów z urlopem, stanęło na szali iść na targi czy skończyć Dzikusa w porę...