mrzysty pisze:Przemysle sprawe, chociaż namawiają mnie żeby zaatakować Moskwę w przyszłym roku.
Arcon pisze:mrzysty pisze:Przemysle sprawe, chociaż namawiają mnie żeby zaatakować Moskwę w przyszłym roku.
Uważaj, już dwie armie chciały zaatakować Moskwę, i połamały sobie zęby
Easy pisze:Arcon pisze:mrzysty pisze:Przemysle sprawe, chociaż namawiają mnie żeby zaatakować Moskwę w przyszłym roku.
Uważaj, już dwie armie chciały zaatakować Moskwę, i połamały sobie zęby
Ale za to Kreml moskiewski był nasz przez ponad dwa lata
foxmolder pisze:Ale potem My byliśmy w dużej części ich przez 123, a potem cali przez 45. Przepraszam, ale tak mi się skojarzyło.
Marokańczycy wierzą w wiele zabobonów i znaków, które mogą wywołać szczęście, bądź też coś złego. Aby zatem ustrzec się przed tym drugim, pilnują swoich pradawnych wierzeń i zwyczajów. Jednym z nich jest picie i częstowanie gości miętową herbatą. Jeżeli zostaniemy taką poczęstowani, to absolutnie nie wolno nam odmówić, wręcz powinniśmy być zadowoleni. Oznacza to, że gospodarz jest do nas życzliwie nastawiony i życzy nam szczęścia. Ważne też jest, aby ta herbata była słodka i podana w bardzo elegancki sposób. W ogóle słodycze są również uważane za symbol szczęścia i obdarowuje się nimi przyjaciół.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość