Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Witam, jaka jest w LF-250 średnica tylnego koła, 15"? i jaka jest mniej więcej średnica i głębokość bębna (mierzona z zewnątrz)? Pytania te zadaję bo chciałbym się upewnić że szczęki oferowane do LF-250 http://motor-x.pl/szczeki-hamulca-tyl-k ... 250,p.html będą pasować do mojego R-250. Pozdrawiam
Sory że marudzę ale na romet.pl poinformowano mnie, że mają, ale podano mi cenę ponad 2 X większą (68 zł), więc zastanawiam się dlaczego tak duża różnica? Zakupię te tańsze i się przekonam:)
A po co Ci te okładziny? One wytrzymują bardzo długo, można nawet powiedzieć, że całą żywotność motocykla . Jelon ma przejechane ponad 60 tyś i starte są dopiero na jakieś 50%.