andrzej pisze:Lefthandy.
Wiem że piliśmy razem, ale tak sobie myślę, że do pisania pamiętników powinieneś używać innych programów a nie zaśmiecać naszego wspólnego serwera.
Trochę się panoszysz w swoim wątku i tak myślę, że niedługo powstanie tu śmietnisko zamiast sensownego i rzeczowego, pełnego informacji wątku na temat LF-250.
Po co zakładać temat, do którego nikt nie będzie zaglądał, bo z góry założy, że to tylko i wyłącznie odnośnik Lefthandy'ego.
Zaraz, zaraz. To nie jest do końca tak. To nie jest jakiś tam pamiętnik. Ten robię sobie oddzielnie i info o motorku odpowiednio zredagowane pojawi się niebawem na mojej stronce. Wtedy te informacje wraz z radami m.in. Jawosa co i jak, pojawią się tam. Forum jest o chińskich motongach prawda? Miało służyć jako źródło informacji o tych motorkach od ich użytkowników bo są one od niedawna na rynku i sami nie wiemy jeszcze na ile to jest wytrzymałe itp. Ja tutaj umieszczam tylko info odnośnie usterek, przebiegu, napraw od w zasadzie pierwszych kilometrów do dziś. Hronologicznie jest tu w zasadzie wszystko co przydażyło mi się od w zasadzie momentu kupna, przez cały okres docierania aż do dziś. Chyba lepiej jak wszystko jest w kupie, w jednym temacie niż mnożyć byty w postaci setek tematów z jedną dwoma odpowiedziami, co nie? Potem właśnie ciężko jest cokolwiek znaleźć bo wszystko jest porozpieprzane po całym forum. Sam nawet namówiłem chyba Kagieba, żeby zrobił mniej więcej to samo, bo uważam że jest to właśnie najmniej spamiarska forma. I nie jest to jakieś moje widzimisię, ale, jak sami wiecie ta właśnie forma sprawdziła się na Forum Motocyklistów. Natomiast co się odnosi spamowania to paradoksalnie dyskusja o tym już na ponad dwie strony zaśmieciła mi już ten temat. Jeśli tylko moje spamy są tu problemem (a z tego co widzę można by to zarzucić jeszcze kilku naszym kolegom) to dlaczego dyskusja na ten temat nie odbywa się w stosownym dziale tematycznym dotyczącym spraw organizacyjno/porządkowych? Natomiast jeśli kogoś drażni tylko fakt, że posty sygnowane tym samym nickiem, bez względu na treść w nich zawartą, są jeden pod drugim, to nie ma problemu. Mam już patent, który to zmieni.
CJT7: A no właśnie. W pełni się z tobą zgadzam. I nie rozumiem w związku z tym całego tego zamieszania.