Wypad do Wilna

Wycieczki krajowe i zagraniczne oraz relacje z ich przebiegu

Re: Wypad do Wilna

Postautor: Michał_66 dodano: 11 cze 2013, 06:52

W czwartek mam mieć ostateczną odpowiedź w sprawie wolnego piątku na 28 czerwca więc w czwartek się określę na 100% :D
Michał_66

Postautor: krysz dodano: 11 cze 2013, 08:58

foxmolder pisze:
krysz pisze:Kurczę, obawiam się, że ten termin eliminuje mnie z wycieczki (oficjalne otwarcie galerii w której zaczynam pracę). Chyba, żeby termin został ponownie przesunięty, wówczas jadę na bank...

Termin 28-30 czerwca jest ostateczny, już tak mam w domu i w pracy ustawione. _bezradny

Miałem na myśli termin otwarcia galerii. :)
"Nieważne jaki masz motocykl, ważne gdzie nim byłeś"
http://chomikuj.pl/krysz2/Podr*c3*b3*c5 ... uiser*27em
Awatar użytkownika
krysz
Klubowicz

Motocykl: Keeway Cruiser
Tel. kom.: 602433923

Postautor: selmen dodano: 21 cze 2013, 09:37

nie to że się wcinam w temat czy robię konkurencję :ojoj: , ale jakby kto po Wilnie chciał powtórzyć ten rejon bardziej przyrodoznawczo, albo kto na Wilno nie mógł to zapraszam tydzień później: viewtopic.php?f=32&t=2096&start=10
Non Omnis Moriar...
Awatar użytkownika
selmen
Klubowicz

Motocykl: WSK;KZ550;Fj;R1100RT;Duke II

Postautor: foxmolder dodano: 22 cze 2013, 17:44

Skrócenia trwania wypadu do Wilna, wszystko podane w 1. poście. Chetnych zapraszam do udziału, nocleg rezerwuje we wtorek, więc jeszcze jest czas do namysłu.
---
foxmolder
Forumowicz

Motocykl: -

Postautor: foxmolder dodano: 01 lip 2013, 08:25

No i wypad do Wilna zakończył się klapą. 140 km od domu zerwał się łańcuch w Romecie. Teraz za karę stoi w najciemniejszym, pełnym pajęczyn kącie garażu, a ja szukam czegoś na kardanie. Bo łańcuchy mnie nie lubią.
---
foxmolder
Forumowicz

Postautor: Michał_66 dodano: 01 lip 2013, 08:33

foxmolder pisze:No i wypad do Wilna zakończył się klapą. 140 km od domu zerwał się łańcuch w Romecie. Teraz za karę stoi w najciemniejszym, pełnym pajęczyn kącie garażu, a ja szukam czegoś na kardanie. Bo łańcuchy mnie nie lubią.

Nowy napęd kurna i strzelił :zalamka:
Michał_66

Postautor: krysz dodano: 01 lip 2013, 09:43

Wg mnie przyczyną zerwania się łańcucha był jego naciąg... aż do bólu. Co Michał_66 zauważył już na rozpocz. sezonu na Bemowie a ja podczas wypadu do Lwowa. I nie jest to wina Foxia (?!) tylko serwisu.
"Nieważne jaki masz motocykl, ważne gdzie nim byłeś"
http://chomikuj.pl/krysz2/Podr*c3*b3*c5 ... uiser*27em
Awatar użytkownika
krysz
Klubowicz

Motocykl: Keeway Cruiser
Tel. kom.: 602433923

Postautor: Luca dodano: 01 lip 2013, 10:28

Proponuję na najbliższym zlocie zrobić Foxsiowi przyśpieszony kurs właściwego naciągania łańcucha i już nie będzie musiał szukać czegoś na kardanie.

P.S.
Struny w gitarze pewnie umie naciagać to i tego się nauczy. :D
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Postautor: foxmolder dodano: 01 lip 2013, 11:02

Luca pisze:Proponuję na najbliższym zlocie zrobić Foxsiowi przyśpieszony kurs właściwego naciągania łańcucha i już nie będzie musiał szukać czegoś na kardanie.

P.S.
Struny w gitarze pewnie umie naciagać to i tego się nauczy. :D

Jazda na łańcuchu, to nie dla mnie, łańcuchy mnie N-I-E L-U-B-I-Ą. ;)
I ja ich też już nie lubię. ;p
---
foxmolder
Forumowicz

Postautor: Michał_66 dodano: 01 lip 2013, 13:08

krysz pisze:Wg mnie przyczyną zerwania się łańcucha był jego naciąg... aż do bólu. Co Michał_66 zauważył już na rozpocz. sezonu na Bemowie a ja podczas wypadu do Lwowa. I nie jest to wina Foxia (?!) tylko serwisu.

tak to już jest z tymi serwisami mi raz jak naciągnęli to był jak struna ale zaraz się zorientowałem jak tylko ruszyłem i zaczął trzeszczeć i pierwsza zatoczka i popuszczanie i to o dwa obroty więc jak bym dalej pojechał to pewnie byłoby po łańcuchu albo po simeringu i łożysku na wałku zdawczym potem już za każdą razą sprawdzałem naciąg łańcucha jak odbierałem moto z serwisu
Michał_66

PoprzedniaNastępna

Wróć do Podróże