Kris pisze:Powiem szczerze, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony rozwiązaniem w Twoim motongu - pełna profeska![]()
dodaj Keeway Cruiserze
Kris pisze:Powiem szczerze, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony rozwiązaniem w Twoim motongu - pełna profeska![]()

kamil_juri pisze: No i moje pytanie czy faktycznie ma prawo delikatnie (tak mi się wydaje, że jest delikatnie) chodzić na boki. Czy powinienem się czepiać i znowu do nich jechać??
NIKT pisze:Jedź do nich i powiedz że w klubie był jeden rodzynek (JA) któremu nie zamontowali tulei wewnętrznej w wahaczu tylnym i żeby rozebrali i zobaczyli czy Ty masz
Objawy - dodawanie gazu tylne koło lata na boki, odejmowanie gazu to samo. Jak stoisz na parkingu raz łańcuch naciągnięty jak struna raz luźny jak guma (zależy jak się koło ustawi).
kamil_juri pisze: jak chwyce za tylne kolo to delikatnie moge poruszyć na boki (nie w pionie i nie przód tył).
mike_russ pisze:wie ktoś gdzie można kupić komplet( nawet z wahaczem) ? W Przasnyszu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości