Wada tego sprzętu jest raczej brak przystosowania bo do podróżowania na dalekie trasy. Nie ma za bardzo jak zainstalować kufra oraz bocznych sakw tekstylnych. Wydaje mi się że nikt tu nie widzi w tym zdziwienia, bo jest to motocykl o stylizacji sportowej. Chociaż może jakieś małe sakwy dało by się i ładnie zawiesić, trzeba by tylko dokładnie poszukać. Do tego plecak na bak i może coś by z tego było. Nie wiem, myślę głośno.
Następną wadą to cena, która oscyluje mocno przy 20 000zł za nowy egzemplarz. (z ABS)
Nie powiem ci ile to pali, bo nie znam nikogo kto użytkował by ten moto na co dzień. Jak na pewno wiesz silnik jest na pełnym wtrysku ale zastosowano w tym modelu podwójną przepustnice. Pierwsza podobno odsługuje zakres obrotów do 7000, druga załącza się po przekroczeniu tych obrotów i czuć że ten silnik ma jadu. Więc można by rzec że ekonomiczna jazda, to taka która nie otwiera tej drugiej przepustnicy
Ja szacuje, że spalanie przy bardzo spokojnej jeździe to 3,5litra na sto. Przy szaleństwach chyba łyknie spokojnie blisko 5l.
Radzę podjechać gdzieś gdzie stoi i pooglądać oraz usiąść. Jak ktoś pierwszy raz na to spojrzy, to nie sposób pomyśleć że nie siedzi pod tymi plastykami 600pojemności.