krysz pisze: Lajknąłemi wcale nie za fotoreportaż męża
my w kcm w ogóle się wspomagamy...
kosimazaki pisze:krysz pisze: Lajknąłemi wcale nie za fotoreportaż męża
my w kcm w ogóle się wspomagamy...
Sorki, jeśli to zabrzmiało, że coś za coś robięNie taki miałem zamiar. Też lubię pomagać, jeśli mam jak
BabaLuca pisze:Pochwalę się jeszcze, że wygrałam dziś przed sądem sprawę z sanepidem kieleckim - dzieci w moich szkołach znów mogą siedzieć na piłkach hurra
kosimazaki pisze:BabaLuca pisze:Pochwalę się jeszcze, że wygrałam dziś przed sądem sprawę z sanepidem kieleckim - dzieci w moich szkołach znów mogą siedzieć na piłkach hurra
Na piłkach? kiedyś w szkołach były krzesła a teraz? Co to się porobiło na tym świecie zobaczcieA tak poważnie to o jakie piłki i siedzenie chodzi? Takie duże do skakania czy fotele takie jakby z piłek? No i gratulacje, że wygrałaś, to oznacza, że miałaś rację (albo głośniej krzyczałaś
) a jak się ma rację to trzeba twardo walczyć. Brawo BabaLuca
kosimazaki pisze:Oż w mordę, z tymi piłkami jestem pod wrażeniem. To jest jakiś autorski temat czy można taki pomysł próbować wdrożyć i u moich maleństw w szkole? Taki prosty z tak zajebisty pomysłJeśli urzędnicy mieli uwagi do takiego rozwiązania, to naprawdę byli tępi, sorki, że ich tak oceniam ale inaczej nie da się nazwać takiego ograniczonego myślenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości