selmen pisze:bez przesady, części wcale nie trzeba kupować w Zippie, jest http://www.naprawskuter.pl jest i motojagoda i części jest tam sporo, akurat o to nie musimy się już martwić....
Zgadza się!Przywieźli mi od tej Jagódki linkę do sprzęgła,kupiłem na zapas bo coś mi kości mówią że to są resztki części na wyprzedaży - obym się mylił,ale to jest firma handlowa a nie serwis i chyba części kupują w serwisie?Nie wiem jak to wygląda,czy taki sklep musi samodzielnie zamawiać w Chinach te części?Generalnie powiem wam że te firmy jak Zip,Lifan itp nastawione są na 50ki ,motorowerki i skuterki a jak słyszą o 250-kach to gały wywalają(Lifan)sam dzwoniłem wiosną bo chciałem zamówić 150kę z pełnym osprzętem(nie chopper ale clasic)to powiedzieli że "owszem w katalogu jest ale oni nie będą go mieć i Czesi i Niemcy też bo sprawdzili a szefowi dopiero pracownicy podpowiadają żeby wziął parę 250ek tych V-B ale pomyśli bo nie schodzą i wolą skuterki" Przynajmniej szczerzy no i musiałem poszukać czegoś innego co w miarę mało pali i 100km/h pojedzie w razie potrzeby.Ten link naprawskuter to jakiś sklep z programami komputerowymi mi się otwiera a ja noga komputerowa i zaraz mi się wkurw włącza jak ktoś coś podkłada w miejsce kogoś innego,jakieś adobe chcą mi wcisnąć - firma cStore oprogramowanie sklepu internetowego,nic do motorków