kosimazaki pisze:No tak, "na pewno zadzwonię jak będę jeździł", eeech, Brutusie jeden![]()
kosimazaki pisze:Powiedz mi czy już zdążyłeś dobrze przetestować te kalesonki?
tenegel pisze:Co do rękawic - też mam letnie i jest źle, bo nie chodzi o to, że zimno w dłonie w moim przypadku, ale po dłuższej jeździe robią się po prostu ręce skostniałe i użycie klamek staje się problematyczne trochę dlatego tu trzeba zainwestować kilka złotych...
tenegel pisze:No właśnie - i teraz mniej offtopicowe pytanie, co w ramach przeglądu powinno być w motocyklu zrobione, tzn. co oficjalnie w ASO powinni zrobić? Bo moim zdaniem to już ostatni przegląd gwarancyjny potem sam będę serwisował, ale chodzi mi o to, czy w ramach przejrzenia motoru zmieniają oliwę, czyszczą filtr powietrza, sprawdzają naciąg łańcucha i po sprawie, czy też robią w ramach tych 250 złotych jakieś dodatkowe rzeczy (nie wiem, sprawdzenie i ew. ustawienie gaźnika, sprawdzenie i regulacja luzów zaworowych bo jeśli coś na początku się miało uklepać, to już się uklepało itp.).
Marek
jacecek pisze:tu jest opisane co wchodziło w zakres przeglądu po 300, 2000 i 4000 km.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość