close

Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.

Motokoce

Motocykle 125ccm, Lifan LF-250, Jinlun 250, Jinlun 150, Challenger 200, Zipp, Cruiser 250, inne...
moderatorzy: Luca, beniamin82

Motokoce

Postautor: scOti dodano: 01 sty 2009, 16:43

slyszeliscie o czyms takim jak motokoce?

cos dla zatwardzialych motocyklistow co jezdza przy niskich temperaturach:
http://motokoce.pl/index.php?products=p ... rod_id=254
scOti

Motokoce

Postautor: Luca dodano: 13 sty 2009, 10:22

Widziałem coś takiego na skuterkach we Włoszech. Przykrywasz sobie nogi i nie podwiewa :mrgreen:
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Motokoce

Postautor: Shipp dodano: 13 sty 2009, 10:27

...i wyglądasz jak dziadek na bujanym foteliku... zamiast butów jeszcze kacpcie by założyc...
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Motokoce

Postautor: Luca dodano: 13 sty 2009, 10:57

Shipp pisze:...i wyglądasz jak dziadek na bujanym foteliku... zamiast butów jeszcze kacpcie by założyc...

Trafiłeś w sedno bo tak to właśnie wygląda :mrgreen: ale nikt się tam tym nie przejmuje i Włosi śmigają w zerowych temperaturach
Awatar użytkownika
Luca
Klubowicz

Motocykl: Jinlun250*XVS*GL1500*HD

Motokoce

Postautor: Shipp dodano: 13 sty 2009, 11:11

Wielka mi frajda, jeździc motocyklem po zimnicy... po to mam samochód. Motocykl ma dawac frajdę i sprawiac przyjemnośc, chyba że jest jedynym środkiem lokomocji, to już siła wyższa.
Shipp
Forumowicz

Motocykl: .

Motokoce

Postautor: roberto dodano: 13 sty 2009, 13:03

własnie mam taka siłe wyzsza i jezdze do pracy codziennie. w sumie to condutowe wdzianko z podpinka, swetr bluza i dzinsy dobrze chronia ale i tak zamontowalem szybe i zrobilem owiewki. owiewki w sumie to nie z powodu zimna a z powodu wiecznego upaprania silnika. teraz jest wszystko czysciutkie przynajmniej przez dluzszy czas. no i ochrona przed sola...
roberto

Motokoce

Postautor: Largo dodano: 29 sty 2009, 01:35

Ale mam nadzieję, że przy instalowaniu owiewek brałeś pod uwagę chłodzenie silnika...
Largo

Motokoce

Postautor: Lupus dodano: 29 sty 2009, 19:11

Motokoce - hm wygląda to to co najmniej dziwnie - taka kanapa z narzutą a pod narzutą emeryt :) w simsonie duo chyba było coś takiego na wyposażeniu :)
Awatar użytkownika
Lupus
Sympatyk

Motocykl: Honda CBF 600S
Komunikator: whatsup :D

Wróć do Wszystko na temat...