Maciu56- trzymaj się.
A ja dziękuję wszystkim obecnym na wczorajszo-dzisiejszym spotkaniu za jak zwykle wspaniałe towarzystwo. Przybył nam nowy klubowicz o ksywie "Pewex". A raczej przeszedł metamorfozę. Arturo- jesteś bossski

. Obecni wiedzą o co chodzi. Dawno się tak nie bawiłem jak wczoraj, chociaż nie potańczyłem. Chyba brakowało mi tych KCM-owskich gęb. W drodze z W-wy minąłem jedego motocyklistę... a już myślałem, że taki idiota jak ja jest tylko jeden...na termometrach przy drodze było 3,5 stopnia w powietrzu, dobrze przynajmniej, że dziś nie padało jak wczoraj...Plus taki, że nie płaciliśmy z Michałem za parking przy hali:

Co do wystawy...coraz słabsza, dziwi nieobecność Rometa, biorąc pod uwagę kilka nowych modeli w tym roku (także nowa 250 Hyosunga), decyzję o rezygnacji z udziału w wystawie uważam za całkowicie niezrozumiałą. Spisywany na straty Zipp testuje nowy model w klasie 600- następca nitro- silnik (czterocylindrowy) i podzespoły Benelli, cena nieznana ale ma być około 18 tys jak powiedział przedstawiciel tej firmy:

Kolejna sprawa to Almot... Kubiak zrobił niesamowitą trasę modelem M20 (która odbiła się motocyklowym echem dość szeroko) i nie dość że nie było tego modelu wystawionego to nie było krążownika Kubiaka. Myślę że można było go ściągnąć a na pewno przyciągałby jak magnes. To nic że nie ukończył trasy ale zajechał zimą tak daleko jak nikt inny przedtem. M16 zrobione na bobbery- coś pięknego.
pozdro
Non Omnis Moriar...