Dotarliśmy wczoraj, jacek.rc miał nas odmeldować. Pewnie napisał na shoutboxie.
Ja wczoraj smignałem etap 590km.
beniamin82 pisze:Dotarliśmy wczoraj, jacek.rc miał nas odmeldować. Pewnie napisał na shoutboxie.
Ja wczoraj smignałem etap 590km.

,z motocyklowego raju.Bo jak inaczej nazwać kraj,gdzie jak kierowca zobaczy jednoślad to ustępuje miejsca,nikt na nikogo nie trąbi,nie macha itp.,nawet policja nie spina pośladów i jak jechałem 80 na 50,to jechali za mną i wyprzedzili mnie dopiero jak im ustąpiłem miejsce i nie przeszkadzało im,że za chwilkę ich wyprzedził skuter jacek.rc pisze:Tak oto wczoraj wróciliśmy![]()
,z motocyklowego raju.Bo jak inaczej nazwać kraj,gdzie jak kierowca zobaczy jednoślad to ustępuje miejsca,nikt na nikogo nie trąbi,nie macha itp.,nawet policja nie spina pośladów i jak jechałem 80 na 50,to jechali za mną i wyprzedzili mnie dopiero jak im ustąpiłem miejsce i nie przeszkadzało im,że za chwilkę ich wyprzedził skuter
.RAJ.

Maciu56 pisze:Aj tam konto. Ważne są wrażenia i cel, który osiągnąłes. Na przyszłość nie rob jednak niespodziewanych przerw w relacjach. To wzbudza niepokój.![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości