Jack pisze:Wysłałem bak do Rometa. Niestety nie mają jednak nowych,będą go spawać i malować.
Jack pisze:Wysłałem bak do Rometa. Niestety nie mają jednak nowych,będą go spawać i malować.
Gixer pisze:Jack pisze:Wysłałem bak do Rometa. Niestety nie mają jednak nowych,będą go spawać i malować.
kurcze to nie za ciekawie
Jack pisze:Zaryzykowałem bo obiecali że nie powinno to długo potrwać. Niestety ciekł coraz mocniej, a mam garaż pod domem i czuć już było wszędzie benzyną, zaczynało to też już być trochę niebezpieczne.
W Romecie odpowiedzieli że nie mają nowych baków.
Jack pisze:Zaryzykowałem bo obiecali że nie powinno to długo potrwać. Niestety ciekł coraz mocniej, a mam garaż pod domem i czuć już było wszędzie benzyną, zaczynało to też już być trochę niebezpieczne.
Gixer pisze:
Pocieszającym faktem jest to że pogoda nie sprzyja
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości