mjr1980 pisze: ... gdy włączam prawy to zamiast prawej strony miga mi przednia lampa ( a kierunki ani przód ani tył się nie załączają) ...
Lupus pisze:Popsułeś bo się wywaliłeś.
Karol pisze:Schemat elektryki wydaje mi się powinien być taki sam, jak w 250. Mi to wygląda na błędne podłączenie zespolonego przełącznika na lewej manetce, bądź babol w kostce lampy.
Najłatwiej sprawdzić miernikiem z brzęczkiem, który kabelek w kostce tego przełącznika za co odpowiada, woltomierzem sprawdzić gdzie jest napięcie, gdzie nie ma, który przewód podaje napięcie, a którym wychodzi na światła, następnie połączyć wszystko od nowa.
Niby nic trudnego, ale wytłumaczyć tak krok po kroku po omacku ciężko, bo w różnych sprzętach różnie wiązka elektryczna jest rozwiązana
mjr1980 pisze:Witam
w moim jinlunie mam problem z kierunkami - gdy załączam lewy kierunek to wszystko jest ok, ale gdy włączam prawy to zamiast prawej strony miga mi przednia lampa ( a kierunki ani przód ani tył się nie załączają) co może być przyczyną - wymieniłem przerywacz ale nie pomogło mieszałem w kablach ( zamiana miejscami) ale też bez rezultatu. Ma ktoś pomysł na tą usterkę.
stahuza pisze:mjr1980 pisze:Witam
w moim jinlunie mam problem z kierunkami - gdy załączam lewy kierunek to wszystko jest ok, ale gdy włączam prawy to zamiast prawej strony miga mi przednia lampa ( a kierunki ani przód ani tył się nie załączają) co może być przyczyną - wymieniłem przerywacz ale nie pomogło mieszałem w kablach ( zamiana miejscami) ale też bez rezultatu. Ma ktoś pomysł na tą usterkę.
Witam!
mam schemat instalacji do Jl150 i i mogę przesłać Ci na adres mailowy bo nie bardzo wiem jak to przesłać na forum
mój adres stahuza@o2.pl
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość