Informacja dotycząca plików cookies
Informujemy, że używamy informacji zapisanych na urządzeniach końcowych użytkowników przy pomocy plików cookies, w celu dostosowania naszego serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników. Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Korzystanie z naszego serwisu internetowego oznacza, że użytkownik wyraża zgodę na ich zapisywanie.
Trasa przy prędkości 70-80 km/h ok. 2,9-3,0 l/100km. Jak zauważyłem chyba zawsze spala mi w granicach magicznej "3". Przepałów nie stwierdziłem w żadnej sytuacji. Ale też "rekordów" cruiserów nigdy nie osiągnę
Trzy najpopularniejsze słowa na świecie - "Made in China".
jechalismy sporo pod duży wiatr....i ja czesto doganiałem......prowadzacego...ale i tak róznice były niewielkie...dokładniej w temacie wypowie sie krysz...
no to musisz mieć coś nie tak zwłaszcza że to 150. mi spalanie w r250 wychodzi między 2.6-3.3l i ta g\órna granica to z plecaczkiem i załadunkiem 50/50 miasto trasa i przy średniej 90-110
Romas pisze:przede wszystkim jest zapewne źle wyregulowany gaźnik, i tym powinieneś się zająć w pierwszej kolejności
To to ja wiem.... Ale świeca jest czysta wzorcowa,kolor elektrod piękny (kawa z mleczkiem) izolator biały;-) zero oznak jakichkolwiek zalan-za bogatej mieszanki
Może masz w takim razie jakiś lekki wyciek z baku, kranika lub okolic gaźnika? Inna sprawa, że jak ktoś jeździ tylko w korkach po mieście i agresywnie otwiera przepustnice to i takie ilości są możliwe. Mój w korkach ( ciągle 1 i 2 bieg i przeciskanie się między samochodami) łyknął nawet i 4.2 l /100 km.
Jeżdżę spokojnie nie stoję w korkach, średnia Prędkość to 70 80 /h wycieków nie mam bo motorek jest zadbany i usterki na bieżąco są naprawiane..sam nie mam pojęcia skąd taki przepał.