Może trochę tak być. Najgorzej to kupić od nastolatka który tjuningował...ale zdarzają się zadbane egzemplarze.
Trzeba dobrze sprawdzić, a najlepiej zapytać czy gość był na jakimś forum zarejestrowanym i tam poczytać o awariach
eNgine pisze:Nie wiem jak ten Raven 125, ale 250 to Lifan LF250-4. Z nowych 125 ccm dosyć ciekawie wygląda Romet Ogar Caffe ( którego silnik wygląda identycznie jak ten w Raven 125) i keeway superlight 125.
Majka_82 pisze:motocykl zakupiłam na początku sierpnia i po tygodniu juz trafił do serwisu okazało się ze tylne koło wali stuka i inne cuda, zamówiono zebatke tylną bo takie było prawdopodobieństwo usterki ale okazało się ze jednak nie, więc zamówiono cala tylną felge co oczywiście też nic nie pomogło i tak naprawdę już nikt nie zna przyczyny powstałej wady, co do wymiany motocykla nie ma szans gdyż podobno zipp nie posiada już tych modeli teraz czekam na zwrot pieniędzy bo innego rozwiązania nie ma, nie wspomnę już o tym że pierwsze co po wyjeździe że sklepu nie działał licznik i były luzy na wahaczu ale to akurat udało się naprawić
Tytus pisze:Zipp Raven 125 rocznik 2015. Początek vinu LGVSJPR. Nowy Romet R 125 na oko od tego Ravena różni się naklejką na baku. Nie wiem czy vin Rometu to potwierdzi , ale chyba tak.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość